Indiai sorslevelek

A jövődet szeretnéd megismerni? Jó helyen jársz!

Vajon a cigánykártya jóslás, vagy az indiai sorslevelek a válasz a kérdéseidre?

Mindannyian szeretnénk tudni, mi vár ránk.

Hasznos lenne egy módszer, ahol megismerhetjük az előttünk álló lehetőségeket és választ kaphatunk a kérdéseinkre. 

Sokan a jósláshoz fordulnak az életútjuk fő csomópontjaiban. 

De a jóslások gyakran a véletlenen, vagy a szerencsén alapulnak. 

Viszont az életünk döntései nagy felelősséggel járnak, ezért a véletlen válasznál több megerősítésre van szükség.

Vajon van pontosabb módszer a jóslásnál?

Lukács Zoltán Gábor vagyok, a Sorslevelek vezetője.

Olyan módszert mutatok most neked, ami mögött több ezer év tapasztalata áll és megbízhatóan, pontosan tárja fel az életünket. 

India ősi könyvtáraiban százmilliónál is több életút leírását őrzik. Ősi korok spirituális tudósai évezredeken át dolgoztak a sorsok feltérképezésén. 

Eredményeiket a pálmafa kiszárított levelére írták, ezeket sorsleveleknek hívjuk. A levelek mindegyikén egy-egy különböző életút leírása szerepel. 2-4 éves periódusokra bontva írja le, hogy milyen lehetőségek és fordulatok várhatóak az adott ember életében, hogyan alakul majd a sorsa. 

Mi a különbség a jóslás és a sorslevelek között?

A sorslevelek jellemzői

A jóslás jellemzői

A sorslevelek módszerével minden életterületre kiterjedő és hosszútávú előrejelzést kapsz az életed legfontosabb történéseivel kapcsolatban, ezért nincs szükség rendszeres és folyamatos jövendölésekre mivel a kezedbe kapod az útmutatót, amiből bármikor fellapozhatod a megfelelő választ a kérdéseidre.

A módszer alaposságát a hosszabb előkészítés is alátámasztja, a leveled kerestetése maximum 2 hét és utána néhány héten belül a felolvasása is megtörténhet. 

Válaszd a biztos és konkrét útmutatást a saját jövőddel kapcsolatban – ez egy olyan lehetőség, ami megtérül számodra, hiszen végre a kezedbe veszed a sorsod és a saját utadon indulsz tovább!

Kérlek nézd meg a videót, és ismerd meg a sorslevelek módszerét

Kérdések, amikre választ kaphatsz a sorsleveledből

PÁRKAPCSOLAT

Mikor és hol találok rá a páromra?
Mikor fogunk összeházasodni?

CSALÁD, GYERMEKEK

Hány gyermekünk lesz?
Hogyan alakul az ő életük?

EGÉSZSÉG, ÉLET

Fogok küzdeni betegségekkel?
Meddig fogok élni?

KARRIER, SIKER

Hogyan alakul a munkám, a karrierem?
Milyen sikerek várnak rám?

PÉNZ, VAGYON, ANYAGIAK

Hogyan alakul az anyagi helyzetem?
Milyen körülmények között fogok élni?

SPIRITUALITÁS, ÉLETFELADAT

Része lesz életemnek a spiritualitás?
Mi az életfeladatom?

Kinek van sorslevele?

110 millió életutat rögzítettek a pálmalevelekre, ezeket India ősi könyvtáraiban őrzik. Az évezredes tapasztalatok alapján azoknak íródtak, akikhez eljut az információ a sorslevelek létezéséről, és késztetést éreznek a megkerestetésére.

Ők azok az emberek, akik készek változtatni az életükön, és szeretnék tudni, hogy merre van az ideális út. 

A regisztráció során a hüvelykujj ujjlenyomat rögzítjük, ezt követően várhatóan néhány hét, amíg megtalálják Indiában a pálmaleveledet, és sor kerül a felolvasásodra. A kapott információkat megfogadva, a teendőket elvégezve a kulcs a kezedben van, hogy változtathass az életeden.

Hogyan zajlik a folyamat?

I. lépés:

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

Kitöltöd a regisztrációs lapot.

A regisztrációdat követően egy emailben elküldünk neked mindent, ami a folyamat elindításához szükséges. Lesz benne egy regisztrációs lap, amit nyomtass ki, erre tudod rögzíteni az ujjlenyomatodat. Ehhez bármilyen tintapárna megfelelő, akár egy bélyegzőé is. Ezt szkenneld be, vagy fényképezd le a mobiloddal és küldd el nekünk. Minderről lesz egy részletes tájékoztató és egy videó is a levélben. Amint megérkezett az ujjlenyomatod és átutaltad a regisztrációs díjat, továbbítjuk Indiába, a sorslevelek könyvtárába.

 

II. lépés:

KÖTEGEK MEGKERESÉSE

Köztük lesz majd a te leveled is.

A leadott ujjlenyomatot a felolvasó kielemzi. A könyvtárban ez alapján keresik meg az ehhez tartozó levélkötegeket. Ezzel a sok millióból néhány százra tudják szűkíteni a leveleket, ami kb. 2-3 köteget jelent. Ezek lesznek majd az olvasónál a felolvasásod napján. Innentől a pontos levél kiválasztásához már rád van szükség, hiszen a saját életed pontos részleteit csak te tudod. Miután visszajeleztek Indiából, kollégáink egyeztetned veled időpontot. Ez lesz a felolvasásod napja, ami legalább két órát vesz igénybe, és két részből áll: a leveled beazonosításából, és a leveled felolvasásából.

 

III. lépés:

AZONOSÍTÁS ÉS FELOLVASÁS

Amikor felolvassuk a pálmaleveled.

Az azonosítás során a felolvasóval és veled együtt megkeressük a leveledet az ott lévő kötegedből. Miután megvan a leveled, a felolvasó felolvassa neked a tartalmát. A sorsleveled tartalma alapvetően jövőorientált, az életedről szól, mostantól kezdve, egészen az életed utolsó szakaszáig. Néhány éves periódusokra bontva ad számodra információkat. Ha van még jelentős karmikus blokkod, akár a végén egy régi, karmikus életedről is szó lehet. Természetesen a felolvasás végén a kérdéseidet is felteheted. A teljes folyamatot rögzítjük és ha szeretnéd, utána el tudod menteni, hogy később is meg tudd nézni.

Gondoskodunk a biztonságodról a felolvasási folyamat során

Ismerd meg a következő lépésedet!

Nézd meg, ismerd meg, milyen blokkok nehezítik a fejlődésedet, mi az az út, amit bejárva a legtöbbet érheted el.

Mit tartalmaz a folyamat és milyen költségekkel jár?

1.

Regisztrációs folyamat

Regisztráció költsége: 18.000 Ft.

2.

Felolvasási folyamat

Felolvasás költsége: 45.000 Ft.

Teljes költség összesen:

63.000 Ft.

EZ KÉT RÉSZLETBEN FIZETENDŐ: A REGISZTRÁCIÓD SORÁN KÉRJÜK TŐLED AZ ELSŐ, A FELOLVASÁS ELŐTTI NAPOKBAN PEDIG A MÁSODIK RÉSZLETET.

Regisztráció

Regisztrációs űrlap:

A regisztráció feltételei:

Regisztráció/jelentkezés: a felolvasás előzetes regisztrációhoz kötött, kérlek, hogy küldd be a jelentkezésed ezen a felületen.
A kerestetés folyamata a jelentkezési űrlap beküldésével már elindul, az átutalás részleteit emailben küldjük el számodra.

A sorsleveled felolvasása interneten, a saját készülékeden zajlik, Skype program segítségével.

A regisztráció díja: 18.000 Ft
A felolvasás díja: 45.000 Ft
Összesen: 63.000 Ft/fő

(Amennyiben nem találnak számodra sorslevelet Indiában, úgy a díjat természetesen visszafizetjük.)

A díjat banki átutalással tudod rendezni.

Ha szeretnél mélyebben is tájékozódni a sorslevelekről a felolvasásodig, rendeld meg a Sorslevelek, az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége című könyvet kedvezményesen, 2500 Ft + 1000 Ft postaköltségért.

A könyv elolvasásával betekintést nyersz a sokezer éves pálmalevelek spirituális tanításába. Készülj fel ezzel az ősi tudással a saját sorsleveled befogadására!

Ha felmerült bármilyen kérdésed, de itt nem kaptál rá választ, írj nekünk emailt az info@sorslevelek.hu címre, vagy hívj minket a +36 30 970 1611 számon, hétköznap 10:00 és 16:00 között.