Akasha beszélgetések – online alkalmak

Új kor kapuja tárul fel

Haladjunk át rajta tudatosan, avagy túlélési tanácsok a XXI. századra

Szeretettel üdvözöllek,

Lukács Zoltán Gábor vagyok, a Sorslevelek vezetője. Folytatódik az Akasha beszélgetések előadássorozat, ezúttal online formában érkeznek az előadások. Egy új korszak kapujához érkeztünk. Az eddigi világképünk már lejárt, elfáradt, új energiákra van szükség.  Fogjuk fel lehetőségként ezt a mostani helyzetet. Kezdjünk el tudatosan új alapokra építkezni odabent. Tegyünk azért, hogy ez, a minden a minden szempontból újjáalakult hozzállásunk a külső világban is megnyilvánuljon. Őrizzük meg a tudatosságunkat, emelkedjünk fel az új korszak tisztább, magasabb tudati szintjére.

Az Akasha beszélgetések következő alkalma:

Módosítható a mennyei sorskönyv? - 2020. október 29. 18:00-19:30

  • Elsősorban akkor számítok a jelentkezésedre, ha  úgy érzed, nyitott vagy új gondolatok megismerésére, van már némi tapasztalatod a spiritualitás világában.
  • Szeretettel várlak, ha érdekel az energiák működésének mélyebb megismerése és szeretnél új, eddig feltáratlan tudással gazdagodni.

Felelősséggel tartozunk a saját sorsunkért

Beleszületünk bizonyos körülményekbe, vannak olyan energiák amik talán fixnek tűnnek, a startvonal és a cél valamennyire adott, ezt kijelöli a sors.

De hogy e két pont között melyik utat választjuk, hogyan haladunk, hogyan választunk-változtatunk az a mi dolgunk, amiért tenni kell aktívan.

Életünk nem tőlünk független energia. Gondolatainkkal, döntéseinkkel és cselekedeteinkkel hatással vagyunk rá.

Egy adott keretrendszerrel születünk, ami kijelöl számunkra bizonyos lehetőségeket és útvonalakat. Az, hogy a kereszteződésekben és csomópontokban merre megyünk, tőlünk függ.

Az előadáson arról lesz szó tehát, hogyan hathatunk a mennyei sorskönyvre, hogyan változtathatunk rajta, mi az amin szabad vagy szükséges változtatnunk és mi az amihez soha ne nyúljunk benne.

A további Akasha beszélgetések témái:

Október 29 - Módosítható a mennyei sorskönyv?

Felelősséggel tartozunk a saját sorsunkért. Életünk nem független tőlünk energia. Gondolatainkkal, döntéseinkkel és cselekedeteinkkel hatással vagyunk rá. Egy adott keretrendszerrel születünk, ami kijelöl számunkra bizonyos lehetőségeket és útvonalakat. Az, hogy a kereszteződésekben és csomópontokban merre megyünk, tőlünk függ. Értsd és lásd, hogyan lehetsz jóban a saját sorsoddal, hogyan válhatsz önmagad legjobb barátjává. Segítsd tudatosan önmagad úgy, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat hozod ki a sorsodból. Nézd meg, hogyan, milyen formában van lehetőséged javítani, optimalizálni a saját mennyei sorskönyvedet. Válj önmagad védőangyalává.

Jelentkezés - regisztráció

Jelentkezés lépései:

1.

Olvasd el figyelmesen a részvétel feltételeit

2.

Válaszd ki a megvásárolni kívánt jegyet és töltsd ki az űrlapot a számlázási adataiddal

3.

Figyeld a postaládád, mert meg fogod kapni a visszajelző emailt, amiben az átutalás részleteit találod

4.

Utald át az összeget a megfelelő számlaszámra

Részvétel feltételei:

Regisztráció/jelentkezés: a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, kérlek, hogy küldd be a jelentkezésed ezen a felületen. A helyek száma korlátozott, ezért csak akkor iratkozz fel, ha biztosan számíthatunk a megjelenésedre.

Az előadások helyszíne: Zoom virtuális tanterem.

Az előadás kezdete előtt elküldünk majd neked emailben egy linket, arra rákattintva tudsz csatlakozni az előadáshoz.

A részvételi díj: 3000 Ft / fő / alkalom

Megjelent az Akasha beszélgetések könyvsorozat első kötete, a Noé bárkája a XXI. században!

Legyen tiéd az első példányok egyike, először itt van lehetőség a megrendelésre.

A könyv a hasonló című előadás kibővített kutatási anyaga alapján készült, kiegészítve számos magyarázattal és még mélyebb háttérinformációkkal.

Oldalak száma: 120
Méret: 103×155 mm
Kiadás éve: 2020
ISBN: 978-615-00-8534-0

Érdekel a téma, de valamilyen oknál fogva az élő előadás időpontja nem alkalmas számodra?

Nyugodtan regisztrálj az előadásra, majd jelezd felénk, hogy nem tudsz csatlakozni és ebben az esetben utólag hozzáférést biztosítunk neked az előadás teljes anyagához.

Itt az idő foglalkozni a belső világgal. Fontos, hogy a megváltozott új világba, az új körülmények közé már egy új tartással, új gondolatokkal és hozzáállással tudj kilépni.

Ha felmerült bármilyen kérdésed, de itt nem kaptál rá választ, írj nekünk emailt az info@sorslevelek.hu címre, vagy hívj minket a +36 30 970 1611 számon, hétköznap 10:00 és 16:00 között.

Jelentkezési űrlap: