Sorsműhely 2020. tanfolyam

Nézd meg a videót, és tudd meg,
hogyan segít a Sorsműhely tanfolyam az életedben.

Mit fogsz kapni a tanfolyamon?

Mottónk: Vedd a kezedbe a sorsodat és használd a tudásodat.

Amibe betekintést nyerhetsz:

Hogy segítsek a minket körülvevő energiák megértésében és észlelésében, egy különleges, univerzális rendszert adok át neked. 

Mély tudást, értelmezést kaphatsz az ősi mitológiával, a Biblia valóságával kapcsolatban. Megmutatom számodra, hogy épül fel az isteni világ csodás birodalma, amit a beavatások és a gyakorlásod által te is egyre nagyobb mértékben járhatsz be. 

Mindehhez olyan, biztonságos körülményeket teremthetsz, amikor meg tudod védeni magadat a szellemi világ támadásaival szemben.

A tanfolyam során szó lesz a szellemgyógyászat, szellemsebészet, pszichotronika és a parapszichológia rendszeréről és módszereiről, illetve számos az Indiai utazásaim során kapott bölcsességet is megosztok veled.

Helyszín, időpont

A tanfolyam helyszíne:

Feelwell Centrum, 1034 Budapest, Laktanya utca 4. (a Trófeával szemben).

Tömegközlekedéssel érkezve a Szentlélek tér, illetve a Flórián tér, megállóknál szállj le. Parkolási lehetőség bőségesen van a környező utcákban és a szomszédos lakótelepen.

A tanfolyam időpontja:

Az első alkalom 2020. október 3-án, szombaton lesz.
A tanfolyamot 9-től délután 4 óráig tartjuk, érkezés 8:30-tól.

A többi alkalom időpontjai: november 7., december 5., 2021. január 9., február 6., március 6., április 10.

Figyelem!

1.

A tanfolyam időpontjai a járványügyi helyzet függvényében változhatnak! Ha esetleg a járvány miatt le kell állnunk, akkor várhatóan szünetelünk, amíg lehetséges lesz a folytatás. Bízzunk benne, hogy az eredeti terv szerint végig tudunk menni a tanfolyamon, de a jelentkezésnél kérlek vedd figyelembe, hogy a szervezőtől és a helyszíntől független okok miatt elképzelhető csúszás, vagy módosítás.

2.

A tanfolyam alkalmai egymásra épülnek. Az itt kapott rendszer és tudás akkor lesz igazán használható, ha az összes alkalmat teljesíted. Hiányzás esetén a pótlásra és a tanfolyam folytatására egy évvel később lesz lehetőség. A kezdés után már zártkörű a képzés, későbbi csatlakozásra nem lesz mód.

A tanfolyam díja:

15 000 Ft/nap/fő.

A helyedet a tanfolyamon 5000 Ft tanfolyami előleg befizetésével tudod biztosítani.

Az indulás alkalmából kivételesen egy előjelentkezési kedvezményt is hirdetünk, egyben befizetve a hét alkalmat 90 000 Ft/fő a teljes tanfolyam.

Hozzál magaddal kérlek füzetet, tollat, vizet, tízórait. Déltől 1-ig ebédszünetet tartunk, a környéken több étkezési lehetőség is van.

Kérdés esetén nyugodtan keress: 
info@sorslevelek.hu, +36 70 598 0731

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Regisztráció: